Het idee is heel klein gestart. Er zijn al genoeg media die het nieuws volgen en dat verslaan, maar er zit nooit een echt eigenzinnige kant aan. Ook worden politieke- en financiële artikelen vaak heel moeilijk benaderd en wordt er net gedaan of het een hele wetenschap is. Wij zijn ervan overtuigd dat je ook zonder moeilijke termen en zonder jargon het verhaal kunt brengen. Je kunt het een ‘transitie van het politieke klimaat’ noemen, een verandering in de politiek kan ook.

Dat idee willen we dus uitstralen. Daar zijn we mee begonnen en het resultaat zie je nu. Eerst alleen economisch nieuws, tegenwoordig ook politiek.

Fijn dat je het je afvraagt. Dat betekent dat wij dus iets goed doen, waar we blij mee zijn. Je kunt ons nog niet steunen met een abonnement, omdat we onze inkomsten via andere manieren binnenkrijgen (iets met een haven en witte pakketjes). Wel hebben we een nieuwsbrief waarmee je elke week de beste stukken rechtstreeks in je mail binnenkrijgt! Abonneren daarop doe je hier:

Rustig aan… Onze webdeveloper heeft al 34 jaar het daglicht niet meer gezien, dat terwijl hij nog maar 18 is. Maar je hebt gelijk, we moeten opschieten. Binnenkort kun je al je artikelen opslaan, teruglezen en in het archief duiken! Nog even wachten dus, want hij die het daglicht nooit ziet is ermee bezig.

Heb je gezien wat zo’n redacteur kost? Nee, even serieus, hoe meer je wilt publiceren, hoe meer mensen je nodig hebt. Goede redacteuren met feeling voor dit medium zijn lastiger te vinden dan voor een reguliere nieuwssite. Daarnaast is kwaliteit beter dan kwantiteit en dat proberen wij zo te houden. Liever één stuk dat feitelijk helemaal juist is dan drie die dat niet zijn.  

We dachten dat je het nooit zou vragen… Check even de contactpagina en stuur ons even een mailtje met het onderwerp “I’m in!”. We wachten met veel enthousiasme op je mailtje.