Veelgestelde vragen

Wie zijn we?

Het idee is heel klein gestart. Er zijn al genoeg media die het nieuws volgen en dat verslaan, maar dat is zo ontiegelijk saai. Heb je ooit het Financieele Dagblad een keer helemaal gelezen? Waarschijnlijk niet, anders had je nu al het loodje gelegd. Ook worden financiële artikelen vaak heel moeilijk benaderd en wordt er net gedaan of het een hele wetenschap is. Wij zijn ervan overtuigd dat je ook zonder moeilijke termen en zonder jargon het hele verhaal kunt brengen. Je kunt het een ‘transitie van het beursklimaat’ noemen, een verandering in de beurskoersen kan ook.

Dat idee willen we dus uitstralen. We zijn ervan overtuigd dat je ook kwaliteit kunt leveren op een leuke manier, zonder dat je dertig keer naar de koffieautomaat moet grijpen zodat je niet in slaap valt. Kortom, jij krijgt de gevechten van ceo’s en vakbonden te zien, zonder dat je constant koffie moet zetten en de Dikke van Dale moet raadplegen.

Wie schrijven er?

Eigenlijk proberen wij zo dicht mogelijk bij de jonge generaties te zitten, en hoe kan dat beter dan allemaal redacteuren hebben die zichzelf nog onder die generatie bevinden? Daarom is ons team een mix van beginnende en ervaren redacteuren uit dezelfde leeftijdscategorie, de zogenaamde generatie-Z. Zo houden we het pittige, maar blijven we tegelijkertijd waardevolle artikelen leveren.

Wat is jullie doel?

Wat wij willen bereiken is het opnieuw interessant en vooral gaaf maken van financieel en ander geldnieuws voor de jongere generaties. Financieel nieuws wordt steeds belangrijker, maar toch wordt er niets gedaan om hier snel, makkelijk en leuk nieuws over te lezen. Dat terwijl er superveel gaande is in deze wereld! Met die reden zijn wij in de lucht gegaan en zijn we begonnen met het realiseren van ons doel.

Waar kan ik een opmerking naartoe sturen?

Allereerst thanks dat je je zo betrokken voelt dat je ons wilt helpen met kritiek, of een andere opmerking! Klik HIER om naar de contactpagina te gaan!