Over ons 2018-02-26T12:43:22+00:00

Dit zijn wij.

Max van Hasenbroek
Max van HasenbroekDon Corleone
Heeft een hekel aan ‘die ringetjes’ (Audi) en zorgt er dan ook voor dat elke bestuurder in die luxere Volkswagen ervan langs krijgt. Hoewel je het niet zou verwachten, kan hij nog steeds lachen om Jiskefet.
Joran-Lars Busscher
Joran-Lars BusscherPartner & Hoofdredacteur
Noemt zichzelf liever JL omdat hij de discussie over zijn naam nu zo langzamerhand wel een beetje zat is. Brengt de meeste tijd door in de Suitsupply en kan soms enigszins rechts uit de bocht vliegen. Knuffelt graag z’n Baudet-kussen en doet iets met media.
Lex Cornelissen
Lex CornelissenDen Haag & Innovatie
Hij is geschiedenisstudent en liefhebber van politiek, economie en filosofie van verleden, heden en toekomst. Daarnaast is hij prominent (en berucht) lid van de JOVD, de jongerenorganisatie van de VVD.
Mitch van Woudenberg
Mitch van WoudenbergCryptogeld
Tegengekomen op het wijde web is Mitch een goede toevoeging. Hij verdiept zich in het snelle wereldje van digitale munten en adviseert over de beste manieren om propaganda te creëren. In moderne taal heet dat dan weer ‘marketing’.
Frank Meijer
Frank MeijerRedacteur
Klassieke journalist met een passie voor schrijven. Heeft zich inmiddels redelijk gespecialiseerd in privacy op het internet en cryptovaluta. Wil op een feestje nog wel eens over Marx beginnen.
Pim Westenberg
Pim WestenbergRedacteur
Verkocht in 2016 zijn aandelen van ASMI veel te vroeg, dus geldt als orakel van de aandelenmarkt. Verder de enige jongere die niet in crypto’s handelt.

Wij willen ons niet associëren met de huidige financiële media. Alles wat wij doen, is er op gericht nieuws over knaken bizar leuk te maken.

Max van Hasenbroek • Don Corleone