Max van Hasenbroek

Don Corleone

Heeft een hekel aan 'die ringetjes' (Audi) en zorgt er dan ook voor dat elke Audi-bestuurder ervan langs krijgt. Hoewel je het niet zou verwachten, kan hij nog steeds lachen om Jiskefet.

Joran-Lars Busscher

Hoofdredacteur

Noemt zichzelf liever JL omdat hij de discussie over zijn naam nu zo langzamerhand wel een beetje zat is. Brengt de meeste tijd door in de Suitsupply en kan soms enigszins rechts uit de bocht vliegen.

Lex Cornelissen

Redacteur Politiek & Innovatie

Hij is geschiedenisstudent en liefhebber van politiek, economie en filosofie van verleden, heden en toekomst. Daarnaast is hij prominent (en berucht) lid van de JOVD, de jongerenorganisatie van de VVD.

Mitch van Woudenberg

Redacteur / Social media strateeg

Tegengekomen op het wijde web is Mitch een goede toevoeging. Hij verdiept zich in het snelle wereldje van digitale munten en adviseert over de beste manieren om propaganda te creëren. In moderne taal heet dat dan weer 'marketing'.

Jij?

Toekomstige Frits Wester

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Zit jij vol met ideeën over hoe banken zich moeten verbeteren of hoe de communisten dit keer wel de revolutie kunnen winnen? Dan zoeken we jou! Ook zonder talent moet het lukken trouwens, kijk maar naar ons.