Qucee stapt ook de crypto’s in met ICOProfit

Quentin Correia, die de meeste mensen kennen als Qucee, heeft laatst trots laten zien dat hij een eigen onderneming is gestart. Met ICOProfit is Qucee allang niet meer de eerste die in de wereld van blockchain en crypto’s begint. Maar wat gaat zijn bedrijf anders doen dan de rest? En waarom gaat hij wel slagen? 

Op het eerste gezicht is ICOProfit een standaard cryptosite dat veel rendement belooft zonder dat jij ook maar iets hoeft te doen. Niet heel bevorderlijk uiteraard, maar als we even verder kijken schijnen ze experts over heel de wereld te hebben: “Ons team van internationale experts werkt dag en nacht de klok rond om jou te voorzien van de beste fundamentele onderzoeken. Zo hebben wij experts uit Azië, Europa, de Arabische Emiraten en Noord-Amerika.” Het hoofddoel van het bedrijf is jou begeleiden in je reis door crypto, zodat je geen domme fouten maakt. Daarnaast willen ze dat je gewoon geld verdient.

Ook hebben ze analyses die gebaseerd zijn op “een zelf ontwikkelde formule die gegrond is op fundamentele onderzoekspunten.” Dat is natuurlijk altijd gevaarlijk, want hoe betrouwbaar die analyses zijn en wat voor risico’s er aan die formule zitten, weten alleen zij.

Video’s

Het volgende wat ze bieden: uitlegvideo’s. En dan niet die video’s die uitleggen dat je 300x je inzet kunt vangen. Nee, uitlegvideo’s die je duidelijk wijzen op risico’s en de systematische regels die je aan moet houden bij het traden. Of deze video’s ook zo gaan worden, is wel nog de vraag.

Pluspuntje!

Wat we moeten verwachten kunnen we eigenlijk nog niet zeggen van ICOProfit. Wat wel een pluspunt is, is het feit dat je bij hen kunt kiezen of je op safe wilt spelen of juist high risk met je euro’s wilt omgaan. Ze zeggen dat zo iedereen zijn of haar manier van handelen kan doorzetten.
Momenteel heeft het bedrijf van Qucee 124 leden en heeft het 4 rapporten uitgebracht. Als iedereen voor de duurste optie is gegaan heeft Qucee al bijna 20.000 euro verdiend.

Max van Hasenbroek

Advertentie