Instagram logo

Wie is toch die enorm rijke, mysterieuze @Abudhabifargo op Instagram?

Privéjets, gehuld in Gucci, dure horloges, maar bovenal een onbekende persoonlijkheid. Op Instagram gaat Zakaria, zoals hij echt heet, door het leven als @Abudhabifargo. Zoek naar hem op het internet en je krijgt precies 0 resultaten. Maar hoe kun je zo rijk zijn en niets op internet hebben staan? Wij weten het niet, maar we zijn wel een stukje dichter bij het oplossen van de puzzel.

Het lijkt wel alsof @Abudhabifargo een compleet pseudoniem is dat 8 jaar geleden volledig van het internet is verdwenen. Deels is dat waar, maar we zijn dichterbij aan het komen. Laten we beginnen met de echte naam van de mysterieuze rijke: Zakaria Mssiyah. Dit op zich is al een groot puzzelstuk, want zelfs zijn naam is bij zijn Instagram-volgers onbekend.

Wil je elke dag in minder dan 5 minuten op de hoogte zijn van het financiële nieuws? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Met de naam komen er weer nieuwe resultaten naar boven. Zakaria is namelijk semi-professioneel basketbalspeler geweest bij onder andere ZZ Leiden. Daarnaast duikt het bedrijf Fargo PR op, waar Mssiyah zeer waarschijnlijk eigenaar van is. De leeftijd van Zakaria is volgens het internet 23 of 24 jaar. In ieder geval een twintiger dus. Hier is overigens een filmpje van Zakaria tijdens zijn basketbaltijd. https://www.instagram.com/p/BeFfbHPly0p/?hl=nl&taken-by=abudhabifargo

Geld

Wat is de reden dat hij zoveel rijkdom heeft dan? Als semiprof kom je toch niet in aanmerking voor Patek Philippe horloges, privéjets en een G-klasse? Klopt. Zoals we dus net al zeiden, Fargo PR zien we staan als het bedrijf dat Zakaria in bezit heeft. Een pr-bedrijf onderhoudt contacten tussen individuen, bedrijven en alle andere zakenrelaties om ervoor te zorgen dat het imago van een bedrijf goed blijft. Dit bedrijf is naar verluidt actief in Abu Dhabi, wat gelijk de naam Abudhabifargo zou verklaren. Maakt hij met zijn Fargo PR dan zo enorm veel winst dat het al die dure dingen rechtvaardigt? Dat is dus nu het onduidelijke, maar zo ziet het er wel uit. Hoe kun je anders naar Masters of LXRY en het Cannes filmfestival? https://www.instagram.com/p/BXTMhJ7FF1U/?hl=nl&taken-by=abudhabifargo

Max van Hasenbroek

Flink bezeten door het aandeel SNAP en wacht eigenlijk tot Snapchat failliet gaat zodat hij eindelijk kan zeggen: 'ik zei het toch.' Verder wacht hij op beurscrashes zodat hij weer 'lekker bij kan kopen'.