Monopoly met cryptomunten? Het kan met Cryptocoinopoly!

Het zat eraan te komen met al die cryptogekte. De Reddit-gebruiker ronoxe heeft alle Monopoly straatjes, kaarten en zelfs de gevangenis omgetoverd in iets van een cryptoterm. Hodling, Binance fees en inkomstenbelasting zijn allemaal van de partij. Je kunt het speelbord gewoon downloaden en spelen met vrienden! 

Alle kanskaarten in het o zo bekende Monopoly zijn omgevormd naar termen uit de cryptowereld. Wanneer je op bezoek bent in de gevangenis dan staat er ‘not in jail, just hodling’. Wat betekent: ‘ik hou mijn coins op zak en zit niet in de gevangenis’. Als je een kaartje krijgt waarop staat dat je een hypotheek moet betalen, is dat veranderd in de stroom van je mining farm betalen. 

 

 

John McAfee, inderdaad die van de virusscanner, is ook befaamd in de cryptowereld. Elke week geeft hij tips en via zijn Twitter houdt hij iedereen op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen. Dat is de reden dat ze ook een kaartje aan McAfee gewijd hebben. 

Zo zijn er nog tientallen dingen anders aan deze Cryptocoinopoly. Je koopt geen huizen en hotels, maar je koopt cryptominers. Het principe dat je moet betalen wanneer je op iemands cryptomunt staat, is wel hetzelfde. Dat is dan gelijk ook een van de weinige dingen die hetzelfde zijn.

Het spel spelen? HIER kun je het helemaal gratis downloaden met alle kaartjes + bord!

 Max van Hasenbroek

Flink bezeten door het aandeel SNAP en wacht eigenlijk tot Snapchat failliet gaat zodat hij eindelijk kan zeggen: 'ik zei het toch.' Verder wacht hij op beurscrashes zodat hij weer 'lekker bij kan kopen'.