Oei, het luchtkasteel van Salar ‘100 miljoen’ Azimi valt om!

He he, daar ga je. We zullen ons niet teveel op de borst kloppen en de ‘ik zei het toch’s beperken, maar toch; we hadden wel gelijk. Voor wie geen idee heeft waar we het over hebben, lees ons vorige artikel even. Dat verduidelijkt een hoop.

Wat zonde nou!

De gebroeders Azimi werden deze week even fijntjes op de vingers getikt door de heren en dames van horeca beoordelaar Zoover. De Azimimi’s zouden namelijk gefraudeerd hebben in 2016, toen hun hotel als beste uit de bus kwam bij de verkiezingen van Zoover. Zij hebben hun hotel de Elderschans flink omhoog weten te krijgen door de honderden reviews die ze binnenkregen. Er kwamen er uiteindelijk zo’n 2.400 recensies voor het hotel, terwijl concurrerende hotels niet eens aan 1.500 kwamen. Het kan natuurlijk dat het hotel van Salar en Co zo enorm goed is, maar de reviews bevatten ook tienen zonder dat er ook maar enige uitleg bijstaat. It wasn’t me

Via Quote laat Salar Azimi weten: “Ik maak me nog steeds niet druk. Wij weten redelijk wat van IT, daar hebben we goed geld mee verdiend, dus ik kan met honderd procent zekerheid zeggen dat wij níet gefraudeerd hebben. Vanaf onze IP-adressen mogen niet eens recensies worden geplaatst! Bovendien heb ik daar geen tijd voor. Wij moeten natuurlijk objectief blijven en na de #MeToo discussie gaan we ook niemand aan de publieke schandpaal nagelen, maar zoals we al eerder stelde; deze broers poetsen wel meer op dan hun mooie (lease) auto’s. 

We blijven het volgen!

Max van Hasenbroek

Flink bezeten door het aandeel SNAP en wacht eigenlijk tot Snapchat failliet gaat zodat hij eindelijk kan zeggen: 'ik zei het toch.' Verder wacht hij op beurscrashes zodat hij weer 'lekker bij kan kopen'.