YES! McDonalds gaat vanaf volgende week bezorgen

We dachten dat het er nooit zou komen nadat het voor de eerste keer aangekondigd was, maar nu gaat het toch echt gebeuren.

McDonalds gaat eindelijk thuisbezorgen en daarvoor gaat het samenwerken met UberEATS. Niet met Thuisbezorgd.nl natuurlijk, want die pikt veel te veel winst van de fastfoodketen in. Aankomende dinsdag kun je voor het eerst je Big Macs, Chili Chickens en McFlurry’s bestellen van drie restaurants in Amsterdam en Amstelveen. In juli dit jaar, volgende maand dus, komen er nog eens vijf restaurants bij die bij je aan de deur komen.

Binnenkort bij jou

Hoe kun je dan bestellen? Je moet het eten dus bestellen via UberEATS en dan wordt het eten klaargemaakt, vervoerd en bij jou gebracht. Tenslotte kun jij gelijk een beoordeling achterlaten over hoe de bestelling was, dat vindt McDonalds belangrijk. ”Daar willen we veel van leren zodat alles naar wens is. Onze gasten moeten tevreden zijn”, zegt opperbaas Manu Steijaert van McDonalds Nederland. Als de proef goed loopt, dan kan de service wel eens heel snel uitgerold gaan worden en komt de McDeliver binnen no-time in jouw buurt.

Max van Hasenbroek

Flink bezeten door het aandeel SNAP en wacht eigenlijk tot Snapchat failliet gaat zodat hij eindelijk kan zeggen: 'ik zei het toch.' Verder wacht hij op beurscrashes zodat hij weer 'lekker bij kan kopen'.

Reageren