Avondje Monaco? Dat is dan 155.000 euro (FOTO)

Afgelopen weekend was de Grand Prix van Monaco en voor de levensgenieters is er dan eigenlijk iets veel interessanters dan die rondrijdende autootjes. Het is daar tijdens het GP weekend een traditie om te vechten wie er het meest dichtbij de racebaan ligt met zijn of haar jacht. Een anonieme rijke meneer heeft het wel heel bont gemaakt en kwam aan het einde van dat weekend terug met een bonnetje van 155.000 euro.

4x duurder

In Monaco betaal je voor een kopje koffie iets meer dan de ene euro die je bij je universiteitsspar betaalt. Daar wordt rekening mee gehouden en dus komen alleen de welgestelde ‘happy few’ naar Monaco voor een echte vakantie. Zoals we al gezegd hebben, ligt het tidjens de Grand Prix van Monaco helemaal vol met jachten in de haven. Dan praten we over jachten van minimaal (!) 40 meter, niet die burgerlijke bootjes op de Reeuwijkse Plassen.

Champagne kost meer dan auto

Terug naar de hoofdzaak: die anonieme meneer waar we het over hadden heeft zo’n 130.000 euro betaald voor een 30 liter fles van de duurste champagne in Monaco wellicht, Armand de Brignac. Daarnaast heeft hij nog een flesje Chivas Regal Royal Salute voor 12.350 euro besteld, een fruitschaaltje voor 33 euro, een colaatje voor 12 euro en twee waterpijpjes ter waarde van 180 euro per stuk. De foto van het bonnetje is hieronder te zien, maar de 130.000 euro voor de Armand de Brignac vinden wij wel een beetje heel erg zielig voor deze meneer. Op de eerste de beste online site wordt hij namelijk aangeboden voor 49.995,00 euro, wat zo’n drie keer goedkoper is. Hij kan het lijden, dat dan weer wel.

Max van Hasenbroek

Flink bezeten door het aandeel SNAP en wacht eigenlijk tot Snapchat failliet gaat zodat hij eindelijk kan zeggen: 'ik zei het toch.' Verder wacht hij op beurscrashes zodat hij weer 'lekker bij kan kopen'.

Reageren